Ejendomsservice i Århus

Rengøring, trappevask og ejendomsvedligehold for boligforeninger

Det handler om kvalitet

Rengøring i over 30 år

En aftale er en aftale

Pålideligt rengøringsfirma

Fordelagtige priser

Og fleksible på tid

Grundig ejendomsservice for boligforeninger og erhvervsejendomme

I mere end tredive år har Risskov Rengørings Service udført rengøring og ejendomsservice for boligforeninger og erhverv. 

Kontakt os på 41 11 71 96, hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med ejendomsservice i  Århus, Risskov, Viby og omegn. 

Professionel rengøring er en god investering

Trapperens og anden forefaldende rengøring er vigtigt for den æstetiske fremtoning af enhver ejendom. Med en fast aftale om ejendomsservice kan vi løbende sørge for at jeres ejendom altid fremstår så pæn som muligt. 

Fleksibilitet og fornuftige priser

Vi har et fast sæt af værdier, der skal sikre kundetilfredshed. Fleksible løsninger og priser på et lavt niveau er central i vores forretning.  

Rabat på første faktura

For at kunne vise hvordan vi kan løse din rengøringsopgave, tilbyder vi rabat på din første faktura. 

Vi er sikre på, at når I har set hvordan vi udfører ejendomsservice, vil I være glade for at have os som fast samarbejdspartner for jeres boligforening eller ehvervsejendom.

Få et uforpligtende tilbud

Ring: +45 41117196

eller udfyld formularen

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer
Pablo Pedersen
Læs mere
Risskov rengøring har været professionelle hurtige og fleksible ift. tidspunkt på rengøring og kvaliteten af denne. Vi har både brugt dem privat (flytterengøring) og i vores firma. Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser, men når servicen er så god, som vi har oplevet her, er det fortjent.
Ha Golem
Læs mere
Absolut fantastisk tjeneste. Esen og hendes ansatte har styr på det hele . De er flittige, organiseret, fleksibel, og meget søde. Jeg anbefaler dem højt og bruger dem hver gang at jeg flytter. Har altid fået min depositum tilabge også.
Katrine Kristensen
Læs mere
Vi skulle fraflytte vores lejlighed, og fik derfor hjælp af Risskov Rengørings Service. De har været super professionelle, meget fair med pris af rengøring og rigtig søde. Vores lejlighed var perfekt rengjort ved eftersynet, så der er ikke en finger at sætte på dem. Kan helt klart anbefales.
Tidligere
Næste