Rengøring for private og erhverv i Århus og omegn

Rengøring med blik for detaljen

Det handler om kvalitet

Rengøring i over 30 år

En aftale er en aftale

Pålideligt rengøringsfirma

Fordelagtige priser

Og fleksible på tid

Skal du bruge et rengøringsfirma?

Riskov Rengørings Service er din pålidelige leverandør af rengøring for private og erhverv. Uanset hvad din grund til at benytte dig af professionel rengøring er, kan vi hjælpe med fast rengøring til en fornuftig pris.

Vi er et fleksibelt rengøringsfirma, som gerne skræddersyr en løsning efter dine behov. Typisk indeholder privatrengøring følgende:

Slip for besværet. Ring til os på 41 11 71 96 og få privatrengøring med fokus på fleksibel service til en konkurrencedygtig pris. 

OBS! Vi tilbyder også erhvervsrengøring, læs her.

Vi når rundt i alle hjørner

Når vi udfører rengøring for private, er vi meget opmærksomme på hvordan de små hjørner eller utilgængelige overflader samler en masse støv og snavs. Vi sørger for at du får en bolig, hvor hygiejnen er i top og luftkvaliteten høj. 

Vi benytter de rengøringsmidler som du vælger, ønsker du at vi medbringer rengøringsmidler er dette også en mulighed.
Vi bruger fortrinsvist svanemærkede produkter, så du ikke skal leve med lugten fra stærke kemikalier.

Kvalitet i mere end end 30 år

Siden 1986 har Riskov Rengørings Service ydet rengøring for private og erhverv i Århus og omegn. Nu tæller virksomheden syv ansatte der alle vægter faglig stolthed højt og går til enhver opgave med stor grundighed og engagement. 

Få et uforpligtende tilbud

Ring: +45 41117196

eller udfyld formularen

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer
Pablo Pedersen
Læs mere
Risskov rengøring har været professionelle hurtige og fleksible ift. tidspunkt på rengøring og kvaliteten af denne. Vi har både brugt dem privat (flytterengøring) og i vores firma. Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser, men når servicen er så god, som vi har oplevet her, er det fortjent.
Ha Golem
Læs mere
Absolut fantastisk tjeneste. Esen og hendes ansatte har styr på det hele . De er flittige, organiseret, fleksibel, og meget søde. Jeg anbefaler dem højt og bruger dem hver gang at jeg flytter. Har altid fået min depositum tilabge også.
Katrine Kristensen
Læs mere
Vi skulle fraflytte vores lejlighed, og fik derfor hjælp af Risskov Rengørings Service. De har været super professionelle, meget fair med pris af rengøring og rigtig søde. Vores lejlighed var perfekt rengjort ved eftersynet, så der er ikke en finger at sætte på dem. Kan helt klart anbefales.
Tidligere
Næste