Kontorrengøring i Århus og omegn

Rengøring af kontorer og andre erhvervslokaler

Det handler om kvalitet

Rengøring i over 30 år

En aftale er en aftale

Pålideligt rengøringsfirma

Fordelagtige priser

Og fleksible på tid

Få et godt indeklima

Med kontorrengøring fra Risskov Rengørings Service, får I rene kontorer og et sundt indeklima. Vi udfører kontorrengøring for erhverv med fokus på at levere en fleksibel rengøringsløsning med udgangspunkt i jeres behov.

Hvad indbefatter kontorrengøring?

Du er velkommen til at kontakte os på 41 11 71 96 eller via kontaktformularen, hvis du skal bruge en pålidelig leverandør af kontorrengøring i Århus og omegn.

Rengøring mindsker sygdom

Støv kan være med at sænke luftkvaliteten på et kontor og bakterier kan gøre medarbejderne syge. Overvej hvor meget dit skrivebord bruges hver dag. 

Bakterier har ideelle forhold ved skrivebordet og kontoret generelt. Derfor er det vigtigt at få en grundig samarbejdspartner til jævnlig kontorrengøring. 

Rengøring af høj kvalitet

For os er rengøring et spørgsmål om at have øje for detaljerne. Det handler om at komme ud i hjørnerne og gøre rent til bunds. Ellers kan støv og bakterier gemme sig og forringe indeklimaet. 

Vi har strenge kvalitetskrav og sætter en ære i at levere rengøring af højeste kvalitet. Ydermere bruger vi så vidt muligt svanemærkede produkter, hvilket øger luftkvaliteten, fordi vi undgår stærke kemikalier, der kan påvirke arbejdsmiljøet eller fremkalde allergi.

Få et uforpligtende tilbud

Ring: +45 41117196

eller udfyld formularen

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer
Pablo Pedersen
Læs mere
Risskov rengøring har været professionelle hurtige og fleksible ift. tidspunkt på rengøring og kvaliteten af denne. Vi har både brugt dem privat (flytterengøring) og i vores firma. Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser, men når servicen er så god, som vi har oplevet her, er det fortjent.
Ha Golem
Læs mere
Absolut fantastisk tjeneste. Esen og hendes ansatte har styr på det hele . De er flittige, organiseret, fleksibel, og meget søde. Jeg anbefaler dem højt og bruger dem hver gang at jeg flytter. Har altid fået min depositum tilabge også.
Katrine Kristensen
Læs mere
Vi skulle fraflytte vores lejlighed, og fik derfor hjælp af Risskov Rengørings Service. De har været super professionelle, meget fair med pris af rengøring og rigtig søde. Vores lejlighed var perfekt rengjort ved eftersynet, så der er ikke en finger at sætte på dem. Kan helt klart anbefales.
Tidligere
Næste