Vinduespolering i Århus, Viby, Brabrand

Professionel rengøring for private og erhverv

Det handler om kvalitet

Rengøring i over 30 år

En aftale er en aftale

Pålideligt rengøringsfirma

Fordelagtige priser

Og fleksible på tid

Få rene vinduer

Risskov Rengørings Service udfører vinduespolering i Århus og omegn med fokus på kvalitet og fleksibilitet. Du få et pænt resultat til en fornuftig pris – uden striber.

Vi udfører vinduespolering i forbindelse med:

Kontakt os på 41 11 71 96 for et uforpligtende tilbud på viduespudsning og andre rengøringsopgaver.

Kvalitet og ekspertise

Vi har mere end 30 år på bagen og ansætter kun dedikerede og grundige medarbejdere ned ren straffeattest. Derfor er du sikret en pålidelig samarbejdspartner med et højt kvalitetsniveu. Vi ved, hvad der skal til for at sikre et godt resultat indenfor rengøring og vinduespolering.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespolering

Uanset om du repræsenterer en boligforening, erhverv eller bare er privatperson, giver vi gerne et uforpligtende prisoverslag. Vi kører i Århus, Risskov, Viby, Brabrand, og omegn.  

Få et uforpligtende tilbud

Ring: +45 41117196

eller udfyld formularen

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer
Pablo Pedersen
Læs mere
Risskov rengøring har været professionelle hurtige og fleksible ift. tidspunkt på rengøring og kvaliteten af denne. Vi har både brugt dem privat (flytterengøring) og i vores firma. Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser, men når servicen er så god, som vi har oplevet her, er det fortjent.
Ha Golem
Læs mere
Absolut fantastisk tjeneste. Esen og hendes ansatte har styr på det hele . De er flittige, organiseret, fleksibel, og meget søde. Jeg anbefaler dem højt og bruger dem hver gang at jeg flytter. Har altid fået min depositum tilabge også.
Katrine Kristensen
Læs mere
Vi skulle fraflytte vores lejlighed, og fik derfor hjælp af Risskov Rengørings Service. De har været super professionelle, meget fair med pris af rengøring og rigtig søde. Vores lejlighed var perfekt rengjort ved eftersynet, så der er ikke en finger at sætte på dem. Kan helt klart anbefales.
Tidligere
Næste