Erhvervsrengøring – Århus, Risskov, Viby m.v.

Risskov Rengørings Service – Din lokale ekspert i erhvervsrengøring

Det handler om kvalitet

Rengøring i over 30 år

En aftale er en aftale

Pålideligt rengøringsfirma

Fordelagtige priser

Og fleksible på tid

Dit erfarne firma til erhvervsrengøring i Århus

Risskov Rengørings Service er din erfarne ekspert i erhvervsrengøring med mere end 30 år på bagen som rengøringsfirma.

Vi tilbyder bl.a.

Ring på 41 11 71 96, og få et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave. Det kan fx være kontorrengøring, rengøring hos offentlige og private virksomheder, institutioner, organisationer o.s.v.

Effektiv erhvervsrengøring

Risskov Rengørings Service er din erfarne ekspert, når det kommer til effektiv erhvervsrengøring. Virksomheden har stået for professionel og grundig rengøring siden 1986.

Vi dækker Århus og omegn, inklusiv Risskov, Viby, Tilst, Hasle, Brabrand m.v. Hvis opgaven er til det, kører vi gerne længere væk.

Få et uforpligtende tilbud

Ring: +45 41117196

eller udfyld formularen

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer
Pablo Pedersen
Læs mere
Risskov rengøring har været professionelle hurtige og fleksible ift. tidspunkt på rengøring og kvaliteten af denne. Vi har både brugt dem privat (flytterengøring) og i vores firma. Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser, men når servicen er så god, som vi har oplevet her, er det fortjent.
Ha Golem
Læs mere
Absolut fantastisk tjeneste. Esen og hendes ansatte har styr på det hele . De er flittige, organiseret, fleksibel, og meget søde. Jeg anbefaler dem højt og bruger dem hver gang at jeg flytter. Har altid fået min depositum tilabge også.
Katrine Kristensen
Læs mere
Vi skulle fraflytte vores lejlighed, og fik derfor hjælp af Risskov Rengørings Service. De har været super professionelle, meget fair med pris af rengøring og rigtig søde. Vores lejlighed var perfekt rengjort ved eftersynet, så der er ikke en finger at sætte på dem. Kan helt klart anbefales.
Tidligere
Næste

Få rabat på din første faktura

Det kan være svært at vide, da bakterierne ikke er synlige. Derfor bliver betydningen af rengøring på arbejdspladsen også ofte undervurderet. Vi leverer en omhyggelig og miljørigtig erhvervsrengøring.  

Hos os får du som ny kunde rabat på den første faktura. Så kan du selv se, at vi lever op til de høje standarder, vi sætter.

Erhvervsrengøring, der betaler sig

Vidste du, at grundig rengøring på arbejdspladsen kan aflæses direkte på din bundlinje. 

Det påvirker indeklimaet, hvis rengøringen er dårlig. Dårlig kontorrengøring kan desuden være kilde til sygdom og i sidste ende koste dyrt på din virksomheds bundlinje i form af sygedage. 

Derfor handler rengøring om kvailtet for os. Vi garanterer jer en omhyggelig og tilfredsstillende rengøring, og vi bruger så vidt muligt økologiske, svanemærkede rengøringsprodukter.