Om os - Risskov Rengørings Service

Rengøring for erhverv og private i mere end 30 år

Det handler om kvalitet

Rengøring i over 30 år

En aftale er en aftale

Pålideligt rengøringsfirma

Fordelagtige priser

Og fleksible på tid

Pålideligt rengøringsfirma med tradition for kvalitet

Risskov Rengørings Service er en virksomhed med et team af pålidelige, effektive og kvalitetsbevidste rengøringsassistenter. Vi ordner alle rengøringsopgaver store som små.

Kontakt os på 41 11 71 96, hvis du skal bruge et rengøringsfirma med fokus på kvalitet og pålidelighed.

Stor erfaring inden for erhvervsrengøring

Siden 1986 har virksomheden ydet rengøring af høj kvalitet for private og erhverv i århus og omegn.

I 2007 købte de nuværende ejere virksomheden. Siden da er tradition for at levere rengøring til fornuftige priser med et højt niveau fortsat.

Rengøring handler først og fremmest om hygiejne og godt indeklima. Derfor bruger vi så vidt muligt økologiske og svanemærkede rengøringsmidler. Mange traditionelle rengøringsmidler indeholder kraftige kemikalier der ikke bare skader miljøet, men også kan være allergifremkaldende.

Få et uforpligtende tilbud

Ring: +45 41117196

eller udfyld formularen

Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer
Pablo Pedersen
Læs mere
Risskov rengøring har været professionelle hurtige og fleksible ift. tidspunkt på rengøring og kvaliteten af denne. Vi har både brugt dem privat (flytterengøring) og i vores firma. Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser, men når servicen er så god, som vi har oplevet her, er det fortjent.
Ha Golem
Læs mere
Absolut fantastisk tjeneste. Esen og hendes ansatte har styr på det hele . De er flittige, organiseret, fleksibel, og meget søde. Jeg anbefaler dem højt og bruger dem hver gang at jeg flytter. Har altid fået min depositum tilabge også.
Katrine Kristensen
Læs mere
Vi skulle fraflytte vores lejlighed, og fik derfor hjælp af Risskov Rengørings Service. De har været super professionelle, meget fair med pris af rengøring og rigtig søde. Vores lejlighed var perfekt rengjort ved eftersynet, så der er ikke en finger at sætte på dem. Kan helt klart anbefales.
Tidligere
Næste